www.euam-ukraine.eu
Жовтень  2021

Новини КМЄС

ДБР посилює міжнародну співпрацю з поліцією Нідерландів


Читати статтю
 
Наймолодший правоохоронний орган України впроваджує комунікаційну стратегію
Українські та шведські поліцейські обмінюються досвідом із забезпечення громадського порядку

Читати статтю
 
У Києві пройшов орієнтаційний курс зі спільної політики та оборони ЄС за підтримки КМЄС

Проєкт #ТІЩОЗМОГЛИ навчає гендерної культури школярів, ліцеїстів та гімназистів


Все більше занурюючись в гендерну тематику, я вирішила активніше пропагувати питання гендерної рівности в Академії Нацгвардії. Що не так вже й просто в середовищі військових, яке традиційно є досить консервативним і не завжди охоче приймає зміни, якщо це стосується жінок. 
У черговій публікації із серії #АгентиЗмін Консультативної місії ЄС в Україні (КМЄС) спілкуємось з авторкою грантового проєкту #ТІЩОЗМОГЛИ, присвяченому гендерній рівности та гендерній інтеграції. Придумала та реалізовує проєкт курсантка п’ятого року навчання гуманітарного факультету Національної академії Національної гвардії України (НАНГУ) Христина Бойчук. У інтерв’ю Христина розповідає як власне про перемогу проєкту в конкурсі, що проводився за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС) в рамках проєкту «Центр гендерної культури як платформа для розширення прав і можливостей жінок і молоді», так і про просування ідей гендерної рівности та гендерної культури серед курсантів та ліцеїстів Харкова та области, а також ділиться планами на майбутнє.

Читати статтю

Поліція Харкова демонструє техніки контраварійного водіння

Ви почуваєтесь спокійним і впевненим за кермом? «Так» – одностайна відповідь від учасників змагань з контраварійного водіння,  що відбулися у Харкові минулими вихідними. 

Експерти Консультативної місії ЄС були запрошені спостерігати за перебігом змагань серед поліцейських на Кубок ректора Харківського національного університету внутрішніх справ. Учасники продемонстрували техніки безпечного керування транспортними засобами у складних умовах. Перше місце посів представник Управління патрульної поліції Олександр Ковалевський із результатом 2 хв. 16 сек.

Кілька років тому Консультативна місія ЄС провела тренінги з контраварійного водіння. Курси відвідали понад 150 українських поліцейських.
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
EUAM Ukraine
Copyright © 2021 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu