www.euam-ukraine.eu
Грудень   2022

НОВИНИ КМЄС 

Ознайомча поїздка до Дніпра – мобільний підрозділ зустрівся з правоохоронцями та громадянським суспільством

Читати статтю
 
Заява до Міжнародного дня прав людини
Австрія надає кошти на обладнання та навчання Національної поліції України




Читати статтю
 
КМЄС сприяла проведенню тренінгу з домедичної допомоги для співробітників НПУ, що працюють у безпосередній близькості із зоною бойових дій та звільненими територіями

Читати статтю

Головні досягнення КМЄС у 2022

Попри військову агресію Росії, ми продовжуємо надавати підтримку своїм українським партнерам. У своєму підсумковому посланні голова місії КМЄС Антті Хартікайнен нагадує про досягнення Місії за 2022 рік. Ми вдячні всім нашим українським партнерам за плідну співпрацю та сподіваємось на продовження спільної роботи у 2023 році.

Лін Шіхан: У наданні консультацій і допомоги нашим українським партнерам ми маємо застосовувати більш сфокусований, цілеспрямований і гнучкий підхід


"Коли в лютому розпочалося повномасштабне вторгнення, і більша частина світу підтримала Україну, я відчула, що, можливо, я теж, як і інші люди з усього світу, можу зробити свій внесок."

Лін Шіхан, керівник операційного департаменту КМЄС
Повномасштабне вторгнення Росії в Україну в лютому багато що змінило у нашому житті. Консультативна місія ЄС в Україні (КМЄС) була змушена евакуювати свій персонал, але продовжувала допомагати українським партнерам на місцях, демонструючи відданість, гнучкість і адаптивність. Тепер, коли місія повністю повернулася в Україну, а на горизонті вже 2023 рік, ми зустрілися з новим керівником операційного департаменту Лін Шіхан, яка долучилася до місії у жовтні цього року, щоб поспілкуватися про останні події в КМЄС, а також її особисті цілі і мотивацію.

Читати статтю
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
EUAM Ukraine
Copyright © 2022 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu