www.euam-ukraine.eu
Серпень  2022

КМЄС відзначає 31-й День Незалежності України

Шість місяців тому в цей день Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Вже півроку  українці мужньо протистоять російській агресії та боряться за свою незалежність. Дивіться у цьому відео привітання Місії з цим визначним Днем Незалежності України.

Новини КМЄС в серпні 2022

Розслідування міжнародних злочинів – перша зустріч КМЄС з новим Генпрокурором

Читати статтю
 
КМЄС проводить навчання для Національної гвардії з громадської безпеки та прав людини
За сприяння КМЄС українські поліцейські отримали допомогу з Німеччини на півмільйона євро

Читати статтю
 
Справедливість буде відновлено!

#УкраїнськіГерої: Комунікаційники Нацполіції Донеччини ризикують життям, розповідаючи про воєнні злочини російського агресора – інтерв’ю з начальником комунікаційного підрозділу Нацполіції Донецької області Олександрою Гаврилко 


"Ми продовжуємо працювати на Донеччині, документуючи наслідки обстрілів та висвітлюючи роботу поліції тут на місці. "


Олександра Гаврилко,
Очільниця комунікаційного підрозділу Національної поліції на Донеччині 
Події, що наразі відбуваються в Україні, подекуди важко поясними словами. Тут доречніше використовувати відео та фото, що спроможні показати світу, які злочини чинить Росія в Україні. Очільниця комунікаційного підрозділу Національної поліції на Донеччині Олександра Гаврилко зі своєю командою щоденно робить усе можливе, щоб цивільне населення своєчасно отримувало інформацію про ситуацію в регіоні. Вони виїздять до небезпечних районів документувати ворожі обстріли, особисто зустрічатися з цивільними та створювати інформаційні матеріали про роботу поліції.  
Консультативна місія Європейського Союзу (КМЄС) нещодавно поспілкувалася з пані Олександрою про роботу поліції на Донеччині та про виклики, які постають перед нею та її колегами під час війни. 

Читати статтю
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
EUAM Ukraine
Copyright © 2022 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu