www.euam-ukraine.eu
Березень  2022

Новини КМЄС

#УкраїнськіГерої: нова серія КМЄС, щоб віддати шану нашим українським партнерам


Читати статтю
#УкраїнськіГерої: Цей офіцер-прикордонник – один з тих, хто в перші години війни перетворив плани путлера про бліцкриг на провальний краш-тест

HR/VP: «Майбутнє Європи визначається зараз»


"Очевидно, що наш потенціал стримування недостатньо сильний, щоб запобігти агресії Путіна. Нам потрібно подумати про наші інструменти примусу та відплати, щоб стримувати безрозсудних супротивників"

Жозеп Боррель,
Високий представник ЄС
1 березня у нас були важливі дебати в Європейському парламенті про агресію Росії проти України та європейську реакцію. З цієї нагоди я виклав попередні уроки, які ми можемо отримати з трагічних подій, які ми переживаємо, для зовнішньої політики ЄС і безпеки нашого континенту..

Читати статтю

Консультативна місія ЄС вітає Службу безпеки України з нагоди тридцятої річниці

Символічно, що саме 25 березня 2022 року, на 30-й день війни, Служба безпеки України (СБУ) відзначає тридцяту річницю з дня заснування. Тридцять років тому керівництво держави заснувало спеціальну службу, засновану на демократичних цінностях молодої незалежної держави. За ці роки СБУ стикалась з численними труднощами та пройшла через грандіозні перетворення, крок за кроком позбуваючись ментальності, стратегії та способу діяльності радянського КГБ. Завдяки цьому, патріотичні та надзвичайно мотивовані професіонали українських спецслужб налаштовані та готові захищати європейський вибір України.

Читати статтю
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
EUAM Ukraine
Copyright © 2022 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu