www.euam-ukraine.eu
Листопад  2021

Новини КМЄС

КМЄС сприяє створенню в Україні Національного координаційного центру з інтегрованого управління кордонами

Читати статтю
 
Реформування СБУ і європейські практики очолили експерту дискусію в Києві
Міжнародні експерти з протидії кіберзлочинності скоординували зусилля на форумі в Києві

Читати статтю
 
#OrangetheWorld: Припинімо насильство проти жінок!

#АверстаРеверс: реформа прокуратури – дві сторони однієї медалі


"Проте, не можна сказати, що це виклики. Це – величезні можливості розбудови прокуратури європейського зразка."
"Найбільший виклик, на мій погляд, полягає в тому, щоб змінити модель управління органами прокуратури. Це дуже складний і довгий процес."
Сьогодні ми розпочинаємо нову серію інтерв’ю «Аверс та реверс», куди ми запрошуватимемо представників державного сектору, з одного боку, та експертів з громадянського суспільства, з іншого, щоб продемонструвати, що, незважаючи на часто протилежні інтереси, між ними багато спільного. Перший випуск присвячено реформі органів прокуратури. Дякуємо Олексію Бонюку, начальнику Департаменту кримінально-правової політики та захисту інвестицій Офісу Генерального прокурора та Володимиру Петраковському, викладачу Києво-Могилянської академії, експерту Центру політико-правових реформ, за чудовий початок серії.

Читати статтю

Тренінг із забезпечення громадського порядку від Консультативної місії ЄС у Дніпрі

Минулого тижня на головній площі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ (ДДУВС) 215 співробітників спецпідрозділів поліції (СПП), Національної гвардії (НГУ) та університету отримали сертифікати про проходження базового тренінгу з охорони громадського порядку, що проводився з метою поглиблення знань щодо нової концепції охорони громадського порядку.
 

Ноу-хау в забезпеченні громадського порядку:  іспанські поліцейські завершили масштабний тренінг для українських правоохоронців

Місія завершена! Майже півтисячі офіцерів спецпідрозділів Нацполіції та Нацгвардії стали учасниками тренінгу із забезпечення громадського порядку, що проводила команда досвідчених поліцейських тренерів Спеціалізованої групи Консультативної місії ЄС (КМЄС)
Восьмеро поліцейських Цивільної гвардії Іспанії прибули до України на початку травня. З того часу вони провели серію тренінгів із забезпечення громадського порядку для правоохоронців у Дніпрі, Одесі та завершивши програму сьогодні в Харкові.
Учасники тренінгів дізнались про нові європейські підходи до забезпечення громадського порядку: поступове застосування сили, психологію натовпу, правові норми, нові тактики управління натовпом і  використання для  цього транспортних засобів.
Для тренінгів була розроблена спеціальна програма,  аби допомогти Нацполіції із імплементацією нещодавно прийнятої концепції охорони громадського порядку. Тренінги складалися з семи 12-денних сесій.
Курс проведено в рамках проєкту (ПРАВО-Поліція), що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу зусиллями Управління ООН з обслуговування проєктів (ЮНОПС) в координації з Консультативною місією ЄС.
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
EUAM Ukraine
Copyright © 2021 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu