www.euam-ukraine.eu
Липень 2021

Новини КМЄС

Консультативна місія ЄС обговорила з очільником МВС автоматизовану е-систему обліку затриманих осіб
 

Читати статтю
 
23% громадян мали досвід зламування свого акаунту в соцмережах чи месенджерах, — дослідження «Безпека в інтернеті» 
 
Стратегія громадської безпеки: КМЄС зустрічається з новими партнерами на Донеччині

Читати статтю
 
КМЄС розширює підтримку партнерів у східних та західних регіонах України

 

Начальник сектору превенції про те, як діалог та профілактика посилюють довіру до поліції та запобігають злочинності


“Тож, діалог між суспільством і поліцією постійно змінюється на краще завдяки все більшій відкритості поліції, її реакції на суспільний інтерес та готовності до змін. І поліція превенції відіграє в цьому важливу роль, адже саме на базі підрозділів поліції превенції і реалізуються всі ці проєкти.” 
Активне громадянське суспільство відіграє в Україні важливу роль у реформі сектору цивільної безпеки – у процесі змін загалом.
Ось чому Консультативна місія ЄС в Україні (КМЄС) вирішила розпочати серію #АгентиЗмін, у рамках якої ми зустрічаємось із чоловіками та жінками, що надихають інших своїм прагненням змінити правила гри в країні. Вони реалізують комплексні проєкти та ведуть активну діяльність у своїх громадах. 

Читати статтю

Лише 35% українців почуваються захищеними в інтернеті, — дослідження «Безпека в інтернеті»

Це – один із висновків загальнонаціонального дослідження «Безпека в інтернеті», проведеного за ініціативи Міністерство цифрової трансформації України та підтримки Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС). Більше про результати дослідження – у відео.

#КарантиннаКорупція: КМЄС оголосила переможців творчого конкурсу

Протягом двох тижнів відділ КМЄС з питань протидії корупції та Фундація Ганса Зайделя (ФГЗ) провели у відповідних регіональних представництвах місії та університетах внутрішніх справ церемонії нагородження переможців першого конкурсу творчих робіт #КарантиннаКорупція.
З-поміж 100 отриманих робіт професійне журі обрало шістьох переможців (три відео та три плакати) для участі в новій інформаційній кампанії КМЄС щодо важливості запобігання та протидії корупції. За перемогу в конкурсі КМЄС нагородила університети ноутбуками (3 – за перше місце, 2 – за друге та 1 – за третє), а ФГЗ нагородила індивідуальних переможців в кожній з категорій персональним планшетом.
Окрім того, ще двох переможців було визначено голосуванням підписників КМЄС у Facebook та YouTube. Найбільше лайків та репостів отримали відео команди Одеського державного університету внутрішніх справ «Переможемо разом» та плакат Катерини Осадчої з Національної академії внутрішніх справ, які в якості нагород також отримали персональні планшети від ФГЗ.
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
EUAM Ukraine
Copyright © 2021 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu