www.euam-ukraine.eu
Травень 2021

Новини КМЄС

#КарантиннаКорупція: зустрічайте 6 переможців нашої нової інформаційної кампанії


Читати статтю
 
Консультативна місія ЄС представила українським правоохоронцям і суддям кращі методики опитування дітей у кримінальному провадженні
 
КМЄС дає можливість Верховній Раді почути голос регіонів



Читати статтю
 
«(Не)пристебнуті життя». У центрі Києва відкрили символічну інсталяцію, щоб українці пообіцяли пристібатися в автомобілі  
 

Іспанські поліцейські знайомитимуть українських колег з ноу-хау в сфері забезпечення громадського порядку


“За підтримки експертів КМЄС з охорони громадського порядку ми розробили спеціальну програму тренінгів, аби допомогти НПУ з імплементацією нещодавно прийнятої концепції охорони громадського порядку.” 
Консультативна місія ЄС в Україні (КМЄС) розширює свою діяльність в регіонах та проведе базові тренінги з охорони громадського порядку в Дніпрі, Одесі та Харкові. В рамках проекту «ПРАВО-Поліція», восьмеро досвідчених поліцейських тренерів з охорони громадського порядку на початку травня прибули до України і вже невдовзі відправляться до Харкова, де проведуть першу серію тренінгів для співробітників підрозділів з охорони громадського порядку Національної поліції України (НПУ). Нижче керівник Спеціалізованої групи з охорони громадського порядку Фернандо Магро Морос відповідає на кілька запитань про відрядження та прийдешні тренінги.

Читати статтю

Проста та ефективна комунікація між поліцією та молоддю – пояснює радниця КМЄС

У тісній співпраці з Канадською поліцейською місією, Консультативна місія ЄС розробила тренінг з підвищення кваліфікації для ознайомлення співробітників правоохоронних органів з  моделлю взаємодії поліції з громадою.
”Ефективна комунікація з молоддю” є частиною цієї навчальної програми, запущеної у травні 2021-го року викладачами Донецького юридичного інституту МВС. У цьому семінарі радниця КМЄС з питань взаємодії поліції з громадою Ларісса Ротменсен пояснює, як поліція повинна спілкуватися та поводитися з молоддю, щоб завоювати повагу та довіру, налагодити добрі стосунки та заохотити молодих людей до відповідної поведінки. Співробітник правоохоронних органів, який налагоджує гарні стосунки з молоддю, може стати для неї сильною і захисною фігурою.

26 поліцейських командирів пройшли тренінг КМЄС із забезпечення громадського порядку

П’ятий тренінг із забезпечення громадського порядку для поліцейських командирів вищої та середньої ланки звершився врученням сертифікатів у п’ятницю, 28 травня.Заступник голови Консультативної місії ЄС Фредрік Весслау вручив сертифікати учасникам.
Окрім нього церемонію також відвідали Володимир Чернєй, ректор Національної академії внутрішніх справ, Олександр Фацевич, заступник Голови Національної поліції України, Сергій Чернявський, проректор Національної академії внутрішніх справ. Загалом 26 учасників пройшли підготовку, 24 із них – командири з Національної поліції та двоє викладачів Національної академії внутрішніх справ.

#ДеньЄвропи2021: Коротка історія Європейського Союзу

Кожної третьої суботи травня Україна відзначає День Європи. Щорічне святкування просто неба цього року не відбудеться, але День Європи залишається потужним символом єдності України та решти Європи – днем миру, спільних цінностей та спільної історії з усіма європейськими націями.
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
EUAM Ukraine
Copyright © 2021 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu