www.euam-ukraine.eu
Червень 2021

Новини КМЄС

Прихід літа означає початок нового мандату КМЄС


Читати статтю
 
КМЄС завершує програму «Лідерство в управлінні змінами» сесією щодо стратегічного передбачення
 
Голова КМЄС представив новий мандат Місії партнерам у Львівській області


Читати статтю
 
КМЄС допомагає українській поліції комунікувати більш активно та превентивно
 

Мстислав Банік, Мінцифра: цифрове майбутнє вигідне і громадянам, і владі


“В Україні отримати публічні сервіси в традиційний (офлайн) спосіб – не завжди найприємніший досвід. Процедури часто повільні, забюрократизовані та важкі для розуміння. Деякі навіть можуть містити корупційну складову. Тому ми придумали бренд «Дія».” 
У рамках серії портретів #АгентиЗмін Мстислав Банік відповідає на кілька запитань про те, як змусити інновації та цифрові трансформації працювати на користь українців.

Читати статтю

Іспанські поліцейські навчатимуть українських колег охороні громадського порядку

Консультативна місія ЄС в Україні (КМЄС) розширює свою діяльність в регіонах та проведе базові тренінги з охорони громадського порядку в Дніпрі, Одесі та Харкові. В рамках проекту «ПРАВО-Поліція», восьмеро досвідчених поліцейських тренерів з охорони громадського порядку на початку травня прибули до України і вже відправились до Харкова, де проведуть першу серію тренінгів для співробітників підрозділів з охорони громадського порядку Національної поліції України (НПУ).

КМЄС передала дітям Львівщини унікальний майданчик для вивчення правил дорожнього руху

Львівські школярі отримали від Консультативної місії ЄС  найбільший і поки єдиний в Україні інтерактивний мобільний майданчик для вивчення правил безпеки дорожнього руху.
Цей майданчик є імітацією справжньої дороги зі знаками, світлофорами, дорожньою розміткою, залізничними переїздами. На ньому діти зможуть їздити на велосипедах, дитячих автомобілях, тощо. Майданчик є мобільним, тож за потреби його можна перевезти в інше  місце.
Тільки уявіть, як весело тепер проходять уроки львівських школярів з безпеки дорожнього руху, що проводять офіцери поліції.
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
EUAM Ukraine
Copyright © 2021 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu