www.euam-ukraine.eu
Квітень 2021

Новини КМЄС

Консультативна місія ЄС підтримує запуск  Бюро економічної безпеки


Читати статтю
 
Ініціативи Консультативної місії ЄС будують довіру між поліцією та громадою Маріуполя
 
КМЄС посилює голос української прокуратури

Читати статтю
 
Донецький державний університет внутрішніх справ: 60 років освіти
 

Стратегія з прав людини України: чи принесе вона реальні зміни?


“Імплементація та дотримання міжнародних стандартів у цій сфері робить суспільство демократичнішим, рівнішим, прозорішим, чеснішим та приносить мир.” 
Старша радниця КМЄС з питань прав людини та меншин Анна Лаззарі з Італії відповідає на кілька запитань про нещодавно прийняту Національну стратегію з прав людини та про те, що це може означати для громадян.

Читати статтю

Тренінг із забезпечення громадського порядку з висоти пташиного польоту

Консультативна місія ЄС провела п’ятиденні кваліфікаційні навчання для 25 тренерів-поліцейських зі Львова та Києва. Учасники  – тренери поліцейських підрозділів спеціального призначення, які раніше вже проходили тренінги КМЄС із забезпечення громадського порядку.

У найближчому майбутньому, вони самі проводитимуть тренінги для свої колег-правоохоронців  в Одесі, Харкові та Дніпрі в рамках програми «ПРАВО-Поліція», що  реалізує ЮНОПС за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Інфографіка: Об’єднатись проти злочинів на ґрунті ненависті

Починаючи з грудня 2020 року Консультативна місія ЄС в Україні (КМЄС) реалізовує проект щодо покращення реагування сектору цивільної безпеки на злочини на ґрунті ненависті. Провівши тренінги для керівництва Національної поліції (НПУ) та Міністерства внутрішніх справ України (МВС), місія розробляє інформаційну кампанію про права потерпілих та зустрічається з представниками влади та громадськими активістами в регіонах.

Та яка різниця між злочинами на ґрунті ненависті та звичними злочинами? Як ними займатись? Спробуємо відповісти на деякі з цим запитань інфографікою.
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
EUAM Ukraine
Copyright © 2021 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu