www.euam-ukraine.eu
Грудень 2020

Новини КМЄС

ЄС підтримує створення надсучасних центрів обробки даних для вдосконалення роботи Національної поліції

Читати статтю
 
КМЄС профінансувала видавництво підручників для сприяння стандартизації навчання кримінального аналізу в Україні
 
#StandUp4HumanRights: покращити реагування на злочини на ґрунті ненависті в секторі цивільної безпеки

Читати статтю
 
Нацполіція в Донецькій області отримала сучасну комп’ютерну техніку від КМЄС

 

КМЄС об’єднує експертів СБУ та ЄВРОПОЛ у боротьбі з тероризмом


“ЄВРОПОЛ – це правоохоронне відомство ЄС. Воно допомагає країнам-членам у боротьбі з тероризмом, кіберзлочинністю та іншими важкими злочинами та організованою злочинністю (наркотрафік, відмивання грошей, підробка грошей, торгівля людьми, контрабанда сигарет).” 
Минулого тижня Консультативна місія ЄС в Україні (КМЄС) організувала стратегічний дводенний вебінар щодо боротьби з тероризмом для представників Служби безпеки України (СБУ) та Агенції ЄС зі співпраці правоохоронних органів (ЄВРОПОЛ). Завдяки ролі місії, згадані організації зустрілись, щоб вивчити можливості для майбутньої співпраці. Старший радник КМЄС з питань контр-тероризму Бенжамен Буле нижче відповідає на кілька запитань про роль України та чому це важлива країна для безпеки ЄС.

Читати статтю

КМЄС допомагає одеським прикордонникам захиститися від COVID-19

Консультативна місія ЄС передала сьогодні Південному регіональному управлінню Державної прикордонної служби засоби індивідуального захисту від COVID-19. Одеські прикордонники отримали захисні рукавички, респіратори FFP3/FFP2, термометри та дезінфікуючі засоби вартістю понад 180 тисяч  грн.
Працівники органів сектору цивільної безпеки України серед тих, хто безпосередньо контактує з громадянами, а це збільшує ризики інфікування під час провадження поліцейської діяльності, охорони кордону, підтримання громадського порядку або виконання інших щоденних обов’язків.

Консультативна місія ЄС у 2020 р.

Через пандемію COVID-19 Консультативна місія ЄС стикнулася із надзвичайними викликами у 2020. Але нам вдалось адаптуватися до нових умов й активно працювати протягом усього року. Дякуємо всім нашим партнерам за плідну співпрацю попри всі труднощі. Бажаємо успіхів у 2021.
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
EUAM Ukraine
Copyright © 2020 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu