www.euam-ukraine.eu
Вересень 2020

Новини КМЄС

КМЄС передає обладнання вартістю понад 200 тис. євро для покращення тренінгових спроможностей Нацполіції в регіонах

Читати статтю
 
Як здобути довіру громадян – КМЄС ділиться досвідом із майбутніми поліцейськими

 
КМЄС відвідав Високий представник ЄС Жозеп Боррель


Читати статтю
 
Консультативна місія ЄС розширює свою діяльність у Донецькій області і відкриває представництво в Маріуполі
 

Робоча група з цифрових трансформацій та інновацій


“Швидкий технологічний прогрес має суттєвий вплив на будь-яке суспільство, у тому числі й на те, як правоохоронна система працює та взаємодіє з громадянами.” 
Консультативна місія ЄС в Україні (КМЄС) усвідомлює важливість цифрових трансформацій та вже кілька років підтримує пов’язані з цим заходи в секторі цивільної безпеки. Щоби допомогти своїм українським партнерам подолати виклики, пов’язані з пандемією COVID-19, з метою пристосування діяльности та підтримки до нових реалій, місія створила Робочу групу з цифрових трансформацій та інновацій.

Читати статтю

КМЄС розповідає про модель взаємодії поліції з громадою у 15 відділеннях туристичної поліції Одещини

З липня по вересень цього літа радники КМЄС з питань взаємодії поліції з громадою (community policing) завітали у всі 15 відділень туристичної поліції, розташованих на чорноморському узбережжі Одещини. Під час зустрічей обговорювались умови праці, комплектування відділень, а також типові проблеми, з якими стикаються співробітники туристичної поліції.

Зазвичай, для забезпечення громадської безпеки, до таких відділень відряджають співробітників Національної поліції (НПУ). В залежності від сфери відповідальності, у відділенні може працювати від 2 до 42 офіцерів. Щоби дістатись до різних туристичних місць, вони співпрацюють з патрульною поліцією та Національною гвардією України (НГУ) та використовують різноманітні види транспорту: патрульні автомобілі, велосипеди, електромобілі. Та найчастіше пересуваються пішки.

Україна-ЄС: представництво у Маріуполі, наріжний камінь для підтримки ЄС на сході України

25-го вересня Консультативна місія ЄС відкрила регіональне представництво у Маріуполі (Донецька обл). 

Це – значний крок уперед для підтримки Євросоюзом Сходу України та втілення мандату місії. Сьогодні, коли лідери України та ЄС зустрічаються у Брюсселі на 22-му саміті, 20 експертів КМЄС прагнуть пришвидшити хід реформ у Маріуполі за допомогою стратегічних консультацій і практичної підтримки.
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
EUAM Ukraine
Copyright © 2020 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu