www.euam-ukraine.eu
Травень 2020

Новини КМЄС

ЄС та партнери забезпечують захисними засобами героїв сьогодення, які протистоять COVID-19

Читати статтю
 
КМЄС проводить серію вебінарів щодо протидії кіберзлочинності під час Covid-19

 
Британські експерти з адвокації радять українським суддям та адвокатам «рахуватись із кожним словом» під час онлайн судових засідань

Читати статтю
 
Національна стратегія у сфері прав людини:  пандемія не повинна бути приводом для обмеження верховенства права
 

Домашнє насильство під час карантину: поліція намагається «допомогти тим, хто не може повідомити про це»


“Поліція не фіксує збільшення викликів у зв’язку з карантином. Основний виклик – дотримання правил особистої безпеки під час контактування, з метою уникнення можливого інфікування ...” 
І в Україні, і в світі загалом з’являється все більше даних про зростання домашнього насильства під час карантину, пов’язаного з пандемією COVID-19.Саме тому Консультативна місія ЄС в Україні (КМЄС) нещодавно провела на цю тему онлайн семінар, участь у якому, з-поміж 65 учасників, взяла і заступниця начальника відділу превентивних заходів та протидії домашньому насильству управління дільничних офіцерів поліції Департаменту превентивних заходів Національної поліції України (НПУ) Яніна Приємська.

Читати статтю

Об’єднання Європи: як усе починалося

Кожної третьої суботи травня Україна відзначає День Європи. Щорічне святкування просто неба цього року не відбудеться, але День Європи залишається потужним символом єдності України та решти Європи – днем миру, спільних цінностей та спільної історії з усіма європейськими націями.
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
EUAM Ukraine
Copyright © 2020 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu