www.euam-ukraine.eu
Квітень 2020

Новини КМЄС

Експерти КМЄС, курсанти і викладачі вишів МВС перейшли в онлайн режим задля боротьби з оргзлочинністю

Читати статтю
 
Правосуддя у часи пандемії: судді з Євросоюзу поділилися практичним досвідом з українськими колегами
 
КМЄС провела двотижневий курс із забезпечення громадського порядку для курсантів залучених до боротьби з COVID-19

Читати статтю
 
Оргзлочинність: прокурори західних регіонів боряться з явищем, що не знає кордонів

 

Національна поліція: «Ми всі в рівних умовах перед лицем спільної загрози»


“Нам вкрай важливо не втратити довіру населення, виконуючи покладені на нас завдання. Тому, нам дуже цікавий досвід інших країн, особливо країн Європи, щодо налагодження ефективної співпраці поліції з громадами, проведення роз’яснювальної роботи серед громадян, пояснення усієї важливості та необхідності встановлених обмежень ...” 
На запит партнерів з Управління дотримання прав людини Національної поліції України троє міжнародних радників Консультативної місії ЄС в Україні (КМЄС) минулого тижня провели спеціальний вебінар.
Незважаючи на карантинні обмеження, двоє співробітників поліції з Польщі та Фінляндії, а також прокурор з Литви змогли поспілкуватися з офіцерами Управління дотримання прав людини НПУ та поділитися досвідом здійснення правоохоронної діяльності в країнах ЄС в період пандемії COVID-19.

Читати статтю

Цифрові інструменти – рятівне рішення для КМЄС та партнерів Місії

Консультативна місія ЄС проводить вебінари для підтримки своїх партнерів під час карантину. Експерти КМЄС діляться кращими практиками щодо долання кризових ситуацій та запровадження запобіжних заходів з метою дотримання закону, забезпечення публічного порядку та верховенства права в умовах поширення Covid-19.
    Digital instruments are saving grace for EUAM advisors and beneficiaries

Домашнє насильство: діти між двох вогнів

Бажання захистити наших дітей та вберегти їх від неприємностей є цілком природним. Незважаючи на це, 275 мільйонів дітей у всьому світі потерпають від домашнього насильства. Це – третє відео на тему домашнього насильства, що демонструє, яким чином цей феномен впливає на дітей і як ми можемо їм допомогти.
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
EUAM Ukraine
Copyright © 2020 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu