www.euam-ukraine.eu
Вересень  2021

Новини КМЄС

КМЄС сприяє діалогу між Верховною Радою та Донецькою областю


Читати статтю
 
На Закарпатті відбулось засідання Комітету ВР за підтримки Консультативної місії ЄС
КМЄС передала поліції Луганської області 14 автомобілів Місії


Читати статтю
 
«ПРАВО-Поліція» окреслила пріоритети у підтримці реформи правоохоронних органів

Представник Київ Прайду Максим Потапович очікує близько 10 тисяч учасників маршу у 2021 році


Я радий, що Україна все ближче наближається до європейських цінностей та все більше поважає права ЛГБТ. Кілька місяців тому Верховна Рада прийняла закон №5488, яким криміналізувала злочини на ґрунті ненависті. Це – визначальний закон, покликаний захистити групи населення, які дискримінують за кольором шкіри, гендеру чи сексуальною орієнтацією.
Членом організації він став коли йому було всього 19 років. Завдяки досвіду роботи в рекламі, Максим Потапович створює контент і інформаційні кампанії для ЛГБТ-спільноти в Україні. Нижче, в рамках серії #АгентиЗмін, молодий активіст відповідає на кілька запитань про свою діяльність та організацію Маршу рівності, що пройде 19 вересня.

Читати статтю

Як побудова довірливих стосунків із громадянами робить суспільство кращим

Ралф Хоеґедал, радник із питань взаємодії поліції з громадою Консультативної місії ЄС пояснює, що таке модель взаємодії поліції з громадою та чому професійний підхід до неї є вкрай важливим не лише для Данії та України, але і для всіх країн світу.

КМЄС посприяла проведенню виїзного засідання парламентського комітету

15-16 вересня Консультативна місія ЄС в Україні (КМЄС) посприяла проведенню на Закарпатті виїзного засідання Комітету Верховної Ради з питань інтеграції України в ЄС. В ході візиту делегація, до складу якої входили  члени комітету, голова КМЄС Антті Хартікайнен, делегати Представництва ЄС в Україні та групи підтримки України в Європейській Комісії (SGUA), а також представники Державної прикордонної служби та Державної митної служби, відвідала кілька пунктів перетину кордону в Закарпатській області, де наочно побачили, як працює система Інтергованого управління кордонами (ІУК).
На другий день перебування на Закарпатті відбулось виїзне засідання комітету, на якому учасники підбили підсумки візиту та обговорили майбутні перспективи імплементації системи ІУК та транскордонної співпраці.
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
EUAM Ukraine
Copyright © 2021 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu