www.euam-ukraine.eu
Березень 2021

Новини КМЄС

#МіжнароднийЖіночийДень: КМЄС за лідерство жінок у секторі цивільної безпеки

Читати статтю
 
Пристебніться і врятуйте собі життя


 
Кібербезпека для жінок та які загрози не бачить вебкамера – дискусія КМЄС

Читати статтю
 
КМЄС та Державна митна служба відкривають нову сторінку співпраці
 

Стратком: «Діалог між громадянами та владою як ніколи важливий для втілення реформ»


“Стратегічні комунікації (стратком) не потрібно плутати з «комунікаційною стратегією». Якщо комунікаційна стратегія – це продукт (як правило, документ), що описує, яким чином комунікації можуть підсилити комплексну стратегію якоїсь інституції, то стратегічні комунікації – це процес, який відбувається...” 
Починаючи з 2014 року, Консультативна місія ЄС в Україні (КМЄС) постійно розширює сферу своєї діяльності в Україні. У прагненні імплементувати реформу сектору цивільної безпеки експерти місії надають консультації та здійснюють менторство за такими напрямками, як: внутрішня безпека, правоохоронна діяльність, судочинство, протидія корупції, дотримання прав людини та стратегічні комунікації. Нижче один з радників КМЄС зі стратегічних комунікацій Хассе Резенбро розповідає, що це за напрямок і яким чином місія допомагає своїм партнерам його вдосконалити.

Читати статтю

Вона надихає інших, а ми надихаємось нею

Вікторія Азарова – полковник Національної поліції. Кілька років тому вона очолила перший в Україні підрозділ Поліції діалогу, тому неодноразово поставала перед розлюченим натовпом і навіть вела перемовини з терористами. Однак історія її успіху простягається далеко за межі мирних територій України.

Вікторія Азарова була заступником командиру полку правоохоронців у зоні АТО. У 2014, вона була єдиною жінкою на такій посаді у всій країні. За віддану службу Вікторію Азарову нагородив Президент України. Вона воліє не зосереджуватися на перешкодах і заохочує тих, хто поряд вірити у власні сили.

Вікторія Азарова брала участь у численних тренінгових програмах Консультативної місії ЄС (КМЄС) та є надійним партнером Місії в Національній поліції України. Участю в кампанії #InspiredByHer Вікторія Азарова сподівається допомогти подоланню стереотипів, нерівності та посприяти жіночому лідерству в громадському та політичному житті.

«Пристібайся – не жахайся»: Консультативна місія ЄС і Нацполіція закликають користуватися ременями безпеки

Стартувала нова спільна ініціатива Національної поліції України (НПУ) і Консультативної місії ЄС (КМЄС) в Україні ─ кампанія з підвищення рівня безпеки дорожнього руху «Пристібайся – не жахайся».

Про початок кампанії представники поліції та КМЄС повідомили під час пресконференції. Мета ініціативи ─ привернути увагу громадськості до ризику травм і смертей, до яких може призвести нехтування ременями безпеки під час руху, а також заохотити українців пристібатися в автомобілях як на передніх, так і на задніх сидіннях. Кампанія орієнтована на дорослих пасажирів і водіїв, а також на школярів віком від 8 до 16 років.

Кампанія, яка розпочинається з Києва й передмість і поступово охопить інші міста в регіонах, включаючи Одесу, Маріуполь, Львів і Харків, триватиме з 17 березня до середини травня 2021 року. На кожен регіон відведено по три тижні, не рахуючи стартовий тиждень кампанії в кожному з них.
 
‘Buckle Up — Don’t Get Terrified’ campaign: EUAM joins National Police to promote the use of seat belts
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
EUAM Ukraine
Copyright © 2021 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu