www.euam-ukraine.eu
Лютий 2021

Новини КМЄС

КМЄС об’єднує практиків зі спільним баченням реформ

Читати статтю
 
ЄС та ЮНОПС надали технічну підтримку прокуратурам в областях
 
ДПСУ розпочала інформаційну кампанію за підтримки КМЄС щодо боротьби з контрабандою

Читати статтю
 
Поліцейські Донеччини пройшли інструктаж із надання першої домедичної допомоги
 

Ольга Айвазовська, ГО «Опора»: Україна повинна прагнути розвивати потужні правові інституції


“Ми об’єднали сили з правоохоронцями для аналізу їхніх дій та судової практики, а також для напрацювання змін, що б дозволили притягувати до відповідальности винних у порушенні виборчих прав чи процедур.” 
Активне громадянське суспільство відіграє в Україні важливу роль у просуванні і реформи сектору цивільної безпеки, і реформ загалом. Ось чому Консультативна місія ЄС в Україні (КМЄС) вирішила розпочати серію #АгентиЗмін, в рамках якої ми зустрічаємось із чоловіками та жінками, що надихають інших своїм прагненням змінити правила гри в країні, реалізуючи комплексні проекти та будучи активними в своїх громадах. Нижче керівниця ГО «Громадянська мережа ОПОРА» Ольга Айвазовська ділиться думками про розвиток демократії та свою відданість реформі виборчого законодавства в Україні.

Читати статтю

Інфографіка: 4 стовпи взаємодії поліції з громадою

Чесність, надійність, мужність та зв’язок із громадою – ось чотири приоритети, що мають бути головними для кожного правоохоронця. По всій Україні радники зі взаємодії поліції з громадою Консультативної місії ЄС в Україні допомагають підвищити рівень довіри між населенням та правоохоронними відомствами. Як? Через тренінги для діючих та майбутніх поліцейських, що навчаються в університетах внутрішніх справ, допомагаючи їм виявляти ключові цінності, на які завжди повинен покладатись кожен поліцейський.
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
EUAM Ukraine
Copyright © 2021 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu