www.euam-ukraine.eu
Листопад 2020

Новини КМЄС

Прямий діалог допомагає поліції тримати зв’язок з ромськими громадами

Читати статтю
 
Шлях до #URC2020діалог між КМЄС та відомствами сектору цивільної безпеки

 
КМЄС розпочинає інформаційну кампанію з прав людини для неповнолітніх

Читати статтю
 
КМЄС залучає регіональних партнерів до кампанії «16 днів проти насильства» 
 

JustTalk: фахівці в галузі кримінальної юстиції обговорюють реформи


“JustTalk – це платформа, де фахівці в галузі кримінальної юстиції (наприклад: слідчі, прокурори, судді) обговорюють проблемні питання своєї діяльності. Вони представляють Верховний Суд, Вищий антикорупційний суд, Офіс Генерального прокурора чи Національну поліцію України.” 
Ось уже півтора роки, як з квітня 2019 року клуб JustTalk регулярно збирається в столиці України для обговорення стану реформи кримінальної юстиції. Але зміст цих професійних дискусій між провідними слідчими, прокурорами та суддями не є таємницею ні для кого. Навпаки, задля повної прозорості, усі наради транслюються (часом наживо) на Facebook-сторінціспільноти, а статті, написані цими експертами в галузі судочинства, публікуються на спеціальній платформі, щоби дослідити хід реформ.

Читати статтю

ЄС та ЮНОПС передали автомобілі мобільним групам із реагування на факти домашнього насильства

20 листопада 2020 року Європейський Союз та Управління ООН з обслуговування проєктів (ЮНОПС) передали Національній поліції України дев’ять патрульних автомобіліві дев’ять автомобілів для мобільних груп із реагування на факти домашнього насильства.
Автомобілі перебуватимуть у розпорядженні управлінь поліції в дев’яти областях України: Кіровоградській, Львівській, Харківській, Одеській, Київській, Вінницькій, Чернівецькій, Полтавській та Хмельницькій. Крім того, минулого місяця Національна поліція одержала обладнання для дотримання безпеки на дорогах і забезпечення публічної безпеки і порядку, а саме: спеціальні світловідбиваючі жилети, мегафони, ланцюги протиковзання, буксирувальні троси, сигнальні стрічки, троси для запуску двигуна, дорожні конуси та знаки дорожньо-транспортної пригоди.

#OrangetheWorld: КМЄС підтримує рух проти ґендерно зумовленого насильства в Маріуполі

Цього року співробітники новоствореного представництва КМЄС у Маріуполі вирішили зустрітись з представниками правоохоронних органів та громадянського суспільства і заохотити їх поділитись власними історіями в рамках кампанії #OrangetheWorld (Зробимо світ помаранчевим) та виступити проти ґендерно зумовленого насильства.
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
EUAM Ukraine
Copyright © 2020 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu