www.euam-ukraine.eu
Липень 2020

Новини КМЄС

КМЄС сприяє міжнародному діалогу щодо боротьби з торгівлею людьми з метою вилучення органів

Читати статтю
 
КМЄС відвідує схід перед офіційним відкриттям представництва місії у Маріуполі
 
Фінансові злочини: ознайомчий вебінар для посадовців Донеччини


Читати статтю
 
Підтримка ЄС в умовах пандемії: партія засобів індивідуального захисту для регіонів
 

Громадяни повинні контролювати владу, бо навіть ангел може стати чортом


“Свою діяльність група ОЗОН розпочала з громадського контролю за діями поліції. Згодом ми почали моніторити суди та органи місцевого самоврядування. Наші волонтерські групи, до яких входять ...” 
З 2007 року Олександра Матвійчук очолює «Центр громадянських свобод» – правозахисну громадську організацію, одним з напрямків діяльності якої є волонтерський рух ОЗОН, що здійснює моніторинг діяльності поліції, судів та органів самоврядування. По всій Україні волонтери організації відвідують мирні зібрання та суди, а їх легко ідентифікувати за жовтими жилетами. Їхні завдання? Спостерігати за тим, як поліція виконує свій обов’язок захищати протестувальників, а суд дотримується стандартів, без яких неможливо правосуддя.

Читати статтю

Взаємодія поліції з громадою – місцеві рішення для місцевих проблем

Покращення співпраці між поліцією, місцевою владою та громадянським суспільством – головна мета семінарів (9 загалом), організованих цього літа Консультативною місією ЄС та Управлінням ООН з обслуговування проектів(ЮНОПС) в рамках впровадження проекту «ПРАВО-Поліція». Семінари, що пройшли в Київській, Львівській, Одеській, Вінницькій, Полтавській, Кіровоградській, Чернівецькій та Хмельницькій областях, покликані забезпечити включення усіх груп суспільства, у тому числі жінок та чоловіків, дівчат та хлопців, дорослих та молодь, неповносправних, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку тощо.

Кіберзлочинність: види шахрайства з банківськими картами

У нашому другому відео про ризики кіберзлочинності під час карантину, що триває через пандемію Covid-19, ми розповідаємо про способи, до яких можуть вдаватися злочинці, щоб красти дані банківських карток
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
EUAM Ukraine
Copyright © 2020 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu