www.euam-ukraine.eu
Червень 2020

Новини КМЄС

«Барнахус» – досвід північних країн щодо захисту інтересів дитини в судових процесах

Читати статтю
 
Данські та португальські правоохоронці поділилися з поліцейськими Донеччини досвідом роботи під час карантину
 
Поліція без корупції: чи справжня реформа –  «місія неможлива»?


Читати статтю
 
Закон про проступки: спрощений підхід для економії часу та витрат для правосуддя
 

Захист кордону в умовах пандемії Covid-19: інтерв’ю з радницею КМЄС та Головою ДПСУ


“Завдання та повноваження прикордонників залишаються в основному такими ж, як і раніше, а саме: охорона державного кордону, боротьба з транскордонною злочинністю, контроль прикордонного руху, виконання ...” 
Важко уявити, кого б не зачепила пандемія Covid-19 та обмеження, пов’язані з нею. Одними з тих, кому довелося підлаштовуватись до ситуації, стали прикордонні служби різних європейських країн. Тож ми поцікавились у керівниці відділу з питань кордонів та митниці КМЄС Марти Зарецької та Голови Державної прикордонної служби України Сергія Дейнеки, як вони справлялись зі своїми обов’язками під час карантину.

Читати статтю

10 фактів про Марш рівності, які ви могли не знати

Щороку у червні в багатьох містах світу проходять Марші рівності, щоби відсвяткувати самоприйняття та захистити права ЛГБТ+ спільноти (лесбійок, геїв, бісексуалів, трансгендерів тощо). На всіх континентах, представники цієї спільноти та їхні прихильники проводять масові заходи, мобілізуючи громадянське суспільство та відзначаючи роботу активістів, що відстоюють права людини. Та чому марші завжди проходять в червні? Ось 10 фактів, про які ви можете не знати.

Кіберзлочиність: карантин – золотий час для фішингу

Світ швидко змінюється, а разом із ним і організована злочинність. Пандемія коронавірусу показала, що те, що раніше було немислимим – стало звичним. КМЄС запускає серію відео для підвищення рівня інформованості громадян щодо кіберзлочинності. Перший ролик розповідає про таке явище як «фішинг».
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
EUAM Ukraine
Copyright © 2020 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu