www.euam-ukraine.eu
Березень 2020

Новини КМЄС

КМЄС реагує на поширення коронавірусу в Україні
 
Читати статтю
 
Цифрові технології допомагають КМЄС долати обмеження, спричинені пандемією Covid-19
 
Knowledge Hub КМЄС розпочинає свою роботу в Одесі з проведення семінару з питань злочинів проти довкілля
Голова КМЄС: Україна стала «кращим місцем для жінок та дівчат»
 

Представники КМЄС та УАППО розмовляли з київськими школярами про жінок в правоохоронних органах

Минулого тижня співробітники Консультативної місії ЄС разом із представниками Української асоціації представниць правохоронних органів (УАППО) відвідали київську школу № 112 для проведення відкритого уроку з нагоди Міжнародного жіночого дня.

Після короткої вступної промови від Агати Шиманської, радниці з ґендерних питань КМЄС, гості поділилися своїми історіями. Учениці та учні дев’ятих та десятих класів із захопленням слухали про роботу прокурорки зі Швеції Петри Манссон (КМЄС), Ольги Юзкевич  з поліції Києва та представниці УАППО, жінки-офіцера поліції із Фінляндії Ніни Пелконен, а також єдиної жінки-дайвера та рятувальниці з Державної служби з надзвичайних ситуацій Оксани Чехместренко (також представниці УАППО).

EUAM and UAWLE visit Kyiv school to speak about women in law-enforcement

Домашнє насильство:  практичний тренінг для поліції Кропивницького

Це відео – друге із серії роликів, присвячених темі домашнього насильства: проблемі, що набула особливої актуальності із введенням карантину в Україні. Незадовго до того, як у країні почали діяти обмеження через Коронавірус, мобільний підрозділ-1 Консультативної місії ЄС провів триденний тренінг з попередження та реагування на домашнє й ґендерно-обумовлене насильство.
 
Учасники тренінгу – поліцейські з нещодавно створеної в Кропивницькому групи протидії домашньому насильству. Правоохоронці пройшли теоретичний курс, який наприкінці тренінгу закріпили практичними завданнями з відпрацювання різних сценаріїв.
Copyright © 2020 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu