www.euam-ukraine.eu
Вересень 2019
КМЄС підтримала Марш рівності в Одесі та взяла в ньому участь як спостерігач
 
Читати статтю
 
Заява КМЄС щодо Маршу рівності в Харкові
 
 
КМЄС запевнило ДБР у своїй підтримці щодо подолання поточних та майбутніх викликів

Читати статтю
 
КМЄС презентувала правоохоронцям із регіонів європейську систему оцінки діяльності поліції
 

Злочини на ґрунті ненависті: головний біль українських та шведських правоохоронців


«Якщо порівняти дві країни, то в Швеції, згідно з офіційною статистикою, трапляється 5000-7000 злочинів на ґрунті ненависті на рік, в той час як в Україні їхня кількість зросла з 33 в 2014 році до 163 в 2017. Це при тому, що населення Швеції 10 мільйонів, а України – 40.».

Хелена Люндґрен – старший радник з питань прокуратури у львівському представництві КМЄС. Минулого тижня вона очолювала тренінг щодо злочинів на ґрунті ненависті для українських поліцейських та прокурорів. Нижче Хелена розмірковує над ознаками таких злочинів та яким чином з ними справляються правоохоронці Швеції.

Читати статтю

Співробітники КМЄС зібрали 2000 євро допомоги безпритульним пенсіонерам-переселенцям

12 співробітників Консультативної місії ЄС 1 вересня взяли участь у велоперегонах на 100 км «Київська сотка» #Velo100ka, щоб зібрати кошти для мешканців Кризового центру “Хоспіс для літніх людей», де мешкають 30 безпритульних пенсіонерів. Більшість із них  – вимушені переселенці зі сходу України. Стареньким допомагає маленька група волонтерів. Умови в хоспісі хорошими не назвеш. 2 тисячі євро, що ми зібрали, будуть використані для придбання продуктів харчування, одягу, ліків, а також для ремонту приміщень.

Відкриття оновленої кінологічної бази Житомирського навчального центру підготовки поліцейських

Консультативна місія ЄС рада взяти участь у відкритті оновленої кінологічної бази Житомирського навчального центру підготовки поліцейських. Раніше КМЄС передала Нацполіції трейлери для перевезення службових собак. До вашої уваги фото з Відкритого чемпіонату Нацполіції з багатоборства кінологів, участь в якому беруть понад 40 учасників. Змагання кінологів у Житомирі триватимуть три дні.

Натисніть на фото нижче, щоб переглянути весь фоторепортаж 
Opening of the renewed Canine Unit of the Zhytomyr Educational Center for Police Training
Copyright © 2019 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu