www.euam-ukraine.eu
Серпень 2019
Доброчесність та управління персоналом серед першочергових завдань прикордонників – голова ДПСУ
 
Читати статтю
 
КДКП підвищує прозорість прокуратури через аудіо-візуальне обладнання

 
 
КМЄС наголосила про готовність підтримати реформу митної служби під час зустрічі з новим очільником відомства

Читати статтю
 
КМЄС провела перший на Одещині тренінг з тактик огляду місця злочину

 

Командувач цивільними операціями: місії – один з найефективніших інструментів зовнішньої політики ЄС


«Я прошу підлеглих більше зосереджуватись на виконанні операційних задач і не занадто вдаватись в деталі, а бачити ширшу операційну картину. Я хотів би бачити більшу активність з боку механізму забезпечення планування і проведення цивільних операцій, щоб наперед бачити можливі проблеми...».

Минулого тижня під час візиту в Київ, щоб зустрітись із працівниками Консультативної місії ЄС в Україні (КМЄС) і новим Головою місії, Командувач цивільними операціями ЄС Вінченцо Коппола, який керує роботою 10 цивільних місій в Європі, на Близькому Сході і в Африці, поділився своїми міркуваннями після майже року роботи на своїй посаді.

Читати статтю

Знайомтесь: Вєня – наймиліший собака-прикордонник України

Веніамін працює в Державній прикордонній службі України. Він шукає наркотичні речовини, а також закохує в себе всіх, кому пощастило познайомитися з ним. Детальніше про зіркового прикордонника – у відео.

Голова КМЄС відстежує прогрес спільного проекту з поліцією Кіровоградщини

Голова КМЄС Антті Хартікайнен відвідав цього тижня Кропивницький задля оцінки перебігу пілотного проекту, якій місія втілює разом із поліцією Кіровоградської області. Мета пілотного проекту – реструктуризація та оптимізація роботи обласної поліції відповідно до кращих практик ЄС. Окрім цього, Антті Хартікайнен відвідав регіональний тренінговий центр поліції, де КМЄС проводить багато роботи. Він також зустрівся з представниками неурядових організацій, які долучилися до створених місією платформ, покликаних посилити діалог між поліцією та громадянським суспільством. У рамках візиту Голова КМЄС також передав поліції Кіровоградщини криміналістичне та IT-обладнання вартістю понад 20 тисяч євро: фотокамери зі спеціальним освітленням, кілька видів криміналістичних валіз, комп’ютери та принтери. Передане усукування має розширити спроможності поліції у зборі доказів на місці злочину.

Натисніть на фото нижче, щоб переглянути весь фоторепортаж 
EUAM donates equipment in Kirovohrad region
Copyright © 2019 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu