www.euam-ukraine.eu
Червень 2019
Рада ЄС призначила нового голову КМЄС


 
Читати статтю
 
Під час візиту до Вільнюсу литовські поліцейські поділились з українськими колегами тактиками боротьби з корупцією
 
 
КМЄС передала обладнання вартістю 80 тисяч євро для розбудови спроможностей поліції Кіровоградщини

Читати статтю
 
КМЄС святкує День Національної поліції в Харкові та дарує 7 криміналістичних комплектів
 

Роль інформаційних технологій у реформуванні сектору цивільної безпеки України


«Незважаючи на виклики у сфері врядування, які Україні ще слід подолати, з точки зору інформаційних технологій Україна перебуває у дуже вигідному становищі завдяки кільком факторам, одним із яких є наявність висококваліфікованих ІТ-спеціалістів на ринку».

У рамках підтримки органів сектору цивільної безпеки України Консультативна місія Європейського Союзу (КМЄС) надає стратегічні рекомендації і практичну допомогу стосовно питань інформаційно-цифрових технологій (ІТ). Інформаційні технології істотно впливають на ефективність роботи правоохоронної і судової системи, отже, і на безпеку громадян у цілому. ЄС є одним із головних міжнародних донорів в Україні. Понад 50% найбільших проектів ЄС в Україні частково або повністю зосереджено на ІТ. Юрій Чумак, експерт з питань управління інформаційно-комунікаційними технологіями (ІКТ) КМЄС, пояснює, чому ІТ мають таке велике значення для процесу реформування в Україні.

Читати статтю

Працівники КМЄС вийшли на “Київпрайд-2019” на підтримку рівності і толерантності

В.о. Голови КМЄС Фредрік Весслау разом з іншими працівниками місії приєднались сьогодні до близько 8 000 осіб, що вийшли на вулиці Києва на підтримку рівності й толерантності в рамках Маршу рівності «Київпрайд-2019». За подією спостерігали експерти з забезпечення публічної безпеки КМЄС з різних точок на траєкторії маршу. Вони відзначили, що правоохоронці вправно працювали з противниками маршу, завдяки чому вдалося зберегти святкову атмосферу

Натисніть на фото нижче, щоб переглянути весь фоторепортаж 
Kyiv Pride 2019
Copyright © 2019 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu