www.euam-ukraine.eu
Травень 2019
Рада Європейського Союзу продовжила термін роботи КМЄС в Україні і схвалила збільшення її бюджету
 
Читати статтю
 
КМЄС схвалює нові зусилля СБУ щодо доброчесності та закликає до ще ґрунтовніших реформ
 
 
Конференція КМЄС: керівники вищої ланки правоохоронних органів обговорюють успіхи й виклики реформування сектору цивільної безпеки

Читати статтю
 
КМЄС допомагає суддям Одещини вдосконалити навички для складних судових процесів

 

Глава місії ЄС: “Коли генпрокурор публікує у фейсбуці матеріали кримінальних справ, це – ненормально!”


«Ми – консультативна місія, тож наш успіх залежить від успіху наших партнерів. У відносинах з деякими із них вдалося досягти довіри – там і результат хороший. А де довіри немає або не було бажання – там і результату немає».
“Європейська правда” неодноразово спілкувалася з Кястутісом Ланчінскасом, та це інтерв’ю – особливе. Вже 31 травня керівник КМЄС завершує місію в Україні і тому наостанок дозволив собі оцінки, які жодного разу не лунали у розмовах “під запис”.

Читати статтю

Після понад трьох років завершується строк повноважень пана Кястутіса Ланчінскаса на посаді Голови КМЄС

Кястутіс Ланчінскас був на чолі Консультативної місії ЄС понад 3 роки. Про те, як минув цей час для нього в Україні розповідають українські та міжнародні колеги голови КМЄС,  партнери місії.

Святкування Дня Європи в КМЄС

З нагоди Дня Європи, яке щороку відзначають в Україні третьої суботи травня, щоб разом зі своїми партнерами з правоохоронних органів розважити гостей різноманітними активностями та музикою, а також розповісти про співпрацю місії з владою України задля проведення сталої реформи правоохоронних органів та системи верховенства права України.
КМЄС другий рік поспіль організовує День відкритих дверей. Як і минулого року, гості мали змогу подивитися, як працюють службові собаки Державної прикордонної служби України, послухати оркестр та барабанщиць Академії внутрішніх справ України, познайомитись зі співробітниками патрульної поліції, які допомагали дітям дізнатись більше про безпеку на дорозі, та поспілкуватись із поліцією діалогу про нові методи забезпечення правопорядку під час масових заходів.

Натисніть на фото нижче, щоб переглянути весь фоторепортаж 
EUAM Open Day 2019
Copyright © 2019 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu