www.euam-ukraine.eu
Квітень 2019
Голова КМЄС закликає нових суддів бути “сміливими” в протистоянні корупції
 
Читати статтю
 
“Високі очікування” від нової структури поліції в Кіровоградській області
 
 
Перший спільний захід КМЄС та Frontex закладає основи Стратегії інтегрованого управління кордонами України на 2020-2025 роки

Читати статтю
 
Із завершенням пілотного проекту щодо оцінки діяльності прокурорів КМЄС закликає владу заповнити законодавчу прогалину
 

“Не обмінюватися інформацією – це дорога в нікуди”


«На сьогодні, рівень довіри між українськими органами влади є дуже низький, а рівень конкуренції - високий. Не обмінюватись інформацією - це дорога в нікуди».
Цю думку висловив глава КМЄС на конференції, присвяченій заохоченню співпраці між різними інституціями в секторі цивільної безпеки України. КМЄС організувала вчорашню конференцію для того, щоб зібрати високопоставлених діячів українських та європейських інституцій цивільного сектору безпеки.

Читати статтю

Проект ЄС «Підтримка реформи поліції в Україні»

Проект ЄС «Підтримка реформи поліції в Україні» розпочався 2 роки тому для того, щоб зробити роботу Нацполіції більш ефективною та зміцнити довіру суспільства до правоохоронців. Проект дозволив запровадити нові методи роботи поліції, провести тренінги для 420 правоохоронців, відремонтувати 20 відділів та оновити парк поліцейських авто.

Наймиліші українські правоохоронці отримали власний транспорт від КМЄС

Собаки допомагають прикордонникам виявити наркотики або вибухові речовини у 90% випадків. Пухнасті офіцери також незамінні, коли йдеться про пошук зброї або переслідування злочинців. Отже, в українських правоохоронних органах несуть службу понад 2 тисячі собак. Вони відіграють ключову роль у виявленні заборонених речовин і контрабандних товарів. 
Для того, щоб допомогти чотирилапим офіцерам нести службу, Консультативна місія ЄС передала сьогодні Нацполіції, ДФС і Державній прикордонній службі 9 трейлерів для перевезення службових собак. Такий транспорт допоможе правоохоронцям оперативніше реагувати на виклики та координувати дії, адже пухнасті офіцери будуть вчасно там, де чекають саме на їхню допомогу. Перегляньте фото наймиліших правоохоронців України.

Натисніть на фото нижче, щоб переглянути весь фоторепортаж 
EUAM donated vehicles for sniffer dogs
Copyright © 2019 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu