www.euam-ukraine.eu
Лютий 2019
КМЄС об’єднує зусилля поліції, громадянського суспільства та влади Одещини напередодні виборів
 
Читати статтю
 
Поліція Кропивницького створюватиме «зразкові» відділи через тренінги КМЄС

 
 
Конференція КМЄС: права людини мають бути основою реформованого сектору цивільної безпеки

Читати статтю
 
На конференції КМЄС обговорювали комунікації українських реформ та покращення іміджу України закордоном
 

Конференція зі стратегічних комунікацій “5 років після Майдану”: про що говорили


«Комунікація має велике значення, але вона не може замінити політику чи реформи».
Теми, які обговорювали на конференції КМЄС цього тижня («5 років після Майдану: змінюючи комунікації та комунікуючи зміни») варіювалися від створення наративу для України та її реформ, соціальних мереж та фейкових новин до журналістських розслідувань і правоохоронних органів.  Серед спікерів були Посол ЄС в Україні Хюґ Мінґареллі і член Європейського парламенту Ребекка Гармс, виступи яких спонукали до роздумів півтори сотні людей, що прийшли на захід.

Читати статтю

Робота КМЄС у сфері верховенства права

Понад 70 слідчих суддів з усієї України сьогодні взяли участь у семінарі, організованому Консультативною місією Європейського Союзу (КМЄС) та Національною школою суддів. Серед головних тем заходу: міжнародні стандарти щодо ролі слідчого судді у кримінальному провадженні, практики Європейського суду з прав людини, вирішення проблемних питань під час виконання слідчим суддею процесуальних повноважень. Учасники заходу: представники апеляційних судів та судів першої інстанції. Висновки семінару  будуть включені до посібника та навчального курсу, якими зможуть користуватися не тільки судді, але й слідчі з прокурорами. Сьогоднішня подія є однією з активних програм КМЄС щодо підтримки реформ у сфері верховенства права України. Щоб дізнатися про інші заходи, які місія проводить задля змін у системі  – перегляньте коротке відео.

Нацполіція готова до втілення концепції охорони громадського порядку після місячної програми тренінгів

Сьогодні КМЄС завершила місячну програму тренінгів із забезпечення охорони громадського порядку на основі кращих європейських практик (та «скандинавської моделі»), що була офіційно затверджена в Україні в серпні минулого року. Серед учасників програми: голови обласних управлінь поліції, керівники управлінь превентивної діяльності та командири поліцейських загонів Києва та Київської області, Дніпра, Полтави й Тернополя. У тренінгу також взяли участь викладачі Національної академії внутрішніх справ, що є важливим для впровадження нового підходу в систему освіти поліцейських в Україні.
На світлинах – практичні вправи та  відпрацювання можливих сценаріїв для вдосконалення навичок роботи з натовпом під час масових заходів. 

Натисніть на фото, щоб переглянути фоторепортаж 
EUAM Public Order Live Exercises
Copyright © 2019 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu