www.euam-ukraine.eu
Червень 2018
КМЄС допомагає збільшити участь громади в роботі поліції у Кам’янці-Бузькій

Читати статтю
КМЄС проводить для інспекторів тренінг з тактик огляду місця злочину

Читати статтю
КМЄС пропонує нову концепцію координації боротьби з організованою злочинністю

Читати статтю
Заступник голови КМЄС наголошує на необхідності чіткого розподілу повноважень в правоохоронних органах

Читати статтю

Реформи у сфері громадського порядку: перші кроки та перші успіхи в Одесі


"Ми підтримуємо впровадження в Україні європейського підходу до забезпечення громадського порядку, що ґрунтується на сприянні, деескалації та диференційованому підході"

 
Незалежно від того хочемо ми висловити своє невдоволення певною державною політикою чи просто насолодитися переглядом футбольного матчу у натовпі вболівальників, наприклад, під час фіналу Ліги чемпіонів, право на свободу зібрань є основоположним для демократії.  Враховуючи те, що в неділю у Києві відбудеться «Марш рівності», під час якого тисячі людей зберуться для відзначення рівності та різноманітності і для захисту прав ЛГБТ-спільноти, потрібно пам’ятати наскільки важливо, щоб масові заходи відбувалися мирно, без страху насильства та заворушень.

Протягом останніх місяців Консультативна місія Європейського Союзу (КМЄС) тісно співпрацювала з НПУ та іншими партнерами з метою впровадження європейського підходу до забезпечення громадського порядку під час масових заходів в Україні, зокрема в Одесі.  Представники Місії констатували помітне покращення планування та охорони громадського порядку під час масових заходів, хоча дехто й вважав, що це неможливо.

 
Читати повністю

Підготовка інструкторів з особистої безпеки для Нацполіції – курс завершено

Якщо поліцейській у безпеці, у безпеці й громадяни. Консультативна місія ЄС завершила курс із підготовки поліцейських інструкторів з особистої безпеки. Разом із Канадською поліцейською місією експерти КМЄС натренували понад 200 правоохоронців, які отримали кваліфікацію інструкторів та відтепер тренуватимуть поліцейських по всій країні.  Детальніше – у інфографіці.
© 2018 КМЄС Україна, Усі права застережені.

Адреса для листування:
ppio@euam-ukraine.eu