www.euam-ukraine.eu
Травень 2018
Проведена за фінансової підтримки КМЄС конференція пропонує шляхи покращення дорожньої безпеки

Читати статтю
Ефективніше та швидше: КМЄС розпочала тренінг для керівного складу детективних підрозділів

Читати статтю
На вулиці Львова вирушив перший велопатруль

Читати статтю
КМЄС та ДБР домовились про співпрацю з метою пришвидшення запуску ДБР

Читати статтю

Одеса напередодні річниці 2 травня: обережний оптимізм очільника представництва європейської місії


"На цих співробітників правоохоронних органів, помітних у натовпі завдяки своїм яскравим жовтим жилетам, покладається завдання налагодити нормальну комунікацію з учасниками ходи, мітингу, вболівальниками спортивного заходу тощо"

 
Трохи більше від двох тижнів британець Пол Кірван очолює регіональне представництво в Одесі Консультативної місії Євросоюзу (КМЄС). Одним із напрямів роботи цієї місії є допомога Україні в реформуванні сектора громадської безпеки. За такий недовгий час Пол Кірван провів кілька десятків робочих зустрічей із тими, від кого не в останню чергу залежить спокій у місті в найнапруженіший період – саме такою в останні чотири роки є перша декада травня в Одесі. Радіо Свобода було першим зі ЗМІ, з яким поспілкувався Пол Кірван. Говорили, зокрема, про його «обережний оптимізм» щодо перебігу заходів, коли в Одесі згадуватимуть події 2 травня 2014 року і відзначатимуть День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, про так звану «скандинавську модель», до якої привчаються українські правоохоронці.

Читати повністю

Проект об’єднання функцій слідчих і оперативних працівників Нацполіції України

КМЄС підтримувала Національну поліцію України у розробленні пропозицій щодо реструктуризації, удосконалення і подальшої оптимізації структури поліції через створення нових поліцейських слідчих підрозділів. Дізнайтесь про досягнутий прогрес з нашої інфографіки
© 2018 КМЄС Україна, Усі права застережені.

Адреса для листування:
ppio@euam-ukraine.eu