www.euam-ukraine.eu
Квітень 2018
Мобільний підрозділ КМЄС розпочинає роботу в Полтаві круглим столом з представниками громадськості та органів місцевого самоврядування

Читати статтю
Взаємоповага – головний інструмент у встановленні містка між поліцією та громадськістю


Читати статтю
КМЄС розпочинає загальнонаціональну програму тренінгів із доброчесності для СБУ

Читати статтю
У Харкові розгортається реалізація нової стратегії громадської безпеки


Читати статтю

“Поліція не може існувати без згоди громади,” – інтерв’ю з Командувачем цивільними операціями ЄС Кеннетом Діном


"У реформуванні сектору верховенства права та цивільної безпеки, на мою думку, успіх виміряти важко. Але я зі впевненістю можу сказати про кожну з місій: якби їх не було, ситуація в приймаючих країнах була би набагато гіршою"

 
Загалом Євросоюзом розгорнуто 10 цивільних місій у 10 країнах світу, включаючи Україну, з метою просування верховенства права та реформування сектору цивільної безпеки. Під час свого нещодавнього візиту до Києва та Одеси Кеннет Дін, що очолює всі ці місії, розповів про свої функції та закликав українців зробити процес реформування успішним.

Читати повністю

У День Землі сівробітники КМЄС прибрали парк у Києві

Минулої неділі, 22 квітня, з нагоди Дня Землі співробітники КМЄС разом зі своїми родинами прибрали Хрещатий парк поруч з головним офісом місії в Києві, щоб внести свій вклад у збереження природи. Під керівництвом Голови місії Кястутіса Ланчінскаса і Заступника Голови КМЄС Фредріка Весcлау міжнародні й місцеві співробітники зібрали близько півсотні великих пакетів зі сміттям і віддали їх місцевому комунальному підприємству для подальшої утилізації.

Earth Day / День Землі
Найближчі плани
  • 16 травня: Конференція “Відповідальність за порушення прав людини: роль громадських організацій та державних органів в Україні" (Київ)
  • 21 травня – 01 червня: Тренінги для детективів (начальників та їх заступників) в Академії МВС (Київ)
  • 24 травня (попередньо): 2-а сесія діалогової платформи ГО та правоохоронних органів: конференція на тему "Взаємодія між правоохоронцями, громадськістю та місцевою владою в протидії домашньому насильству" (Полтава)
© 2018 КМЄС Україна, Усі права застережені.

Адреса для листування:
ppio@euam-ukraine.eu