Голова КМЄС та керівник апарату місії поділилися досвідом з «Лицарями честі»

Лютий 19, 2016

Голова Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС) Кястутіс Ланчінскас та керівник апарату місії Андерс Ланден зустрілися з новим поколінням українських поліцейських, які взяли участь в програмі для майбутніх керівників Національної поліції України, «Лицарі Честі».

Вісімнадцять «лицарів честі», майбутніх керівників підрозділів Національної поліції, мали відкриту дискусію з представниками Консультативної місії ЄС щодо професійних викликів та шляхів їх подолання.

Кястутіс Ланчінскас та Андерс Ланден мають багатий досвід роботи в поліції на керівних посадах. Кястутіс Ланчінскас працював заступником комісара поліції Литви у 2005 році, у січні 2009 зайняв посаду голови поліції Вільнюського округу, на якій він перебував до того, як очолив Консультативну місію ЄС.

Протягом 13 років Андерс Ланден працював на посаді голови оперативного відділу, заступника комісара поліції провінції Даларна (Швеція). У 2013 році обійняв посаду комісара в цьому ж управлінні поліції, безпосередньо підпорядковувався голові Національної поліції Швеції.