www.euam-ukraine.eu
Березень 2019
Тристоронній тренінг: КМЄС посилює співпрацю між поліцейськими, прикордонниками та митниками
 
Читати статтю
 
КМЄС розпочала першу серію тренінгів для слідчих Державного бюро розслідувань
 
 
КМЄС проводить передвиборчі тренінги для поліції Одещини, організовує круглий стіл для обговорення викликів цивільної безпеки та передає поліції обладнання

Читати статтю
 
ЄС оновив 20 відділів поліції у Київській, Львівській і Харківській областях


 

Чому в Україні жертви злочинів страждають двічі


«Захист від вторинної віктимізації — це коли держава захищає потерпілого від негативних психологічних, матеріальних і юридичних наслідків злочину.».
Якщо вам не пощастило стати жертвою злочину, то вам не пощастило двічі: спочатку — коли вам завдали фізичних або моральних страждань, і вдруге — коли злочинця притягають до відповідальності.

Читати статтю

Андрій Мальченко – український поліцейський діалогу – в історії партнера КМЄС

Андрій – один із понад  1000 офіцерів поліції діалогу. Він був одним з перших учасників тренінгів Консультативної місії ЄС, де він отримав нові навички – вести діалог у складних ситуаціях, підтримуючи порядок під час масових заходів. Андрій розпочав свою кар’єру за часів старої  міліції. Після Революції Гідності служив у охопленій конфліктом східній частині України, перш ніж стати поліцейським діалогу. Оптимізм Андрія та його віра в європейське майбутнє не має меж. Дізнайтесь більше про історію партнера КМЄС.

Проект «Підтримка реформи поліції в Україні» в цифрах

Проект «Підтримка реформ поліції в Україні» розпочався два роки тому. Виконавці: Поліція Швеції (SWEPOL) та Управління ООН з обслуговування проектів (UNOPS) за підтримки Консультативної місії ЄС в Україні (КМЄС). У рамках проекту було відремонтовано 20 відділів і відділень поліції, передані спеціальні автомобілі для забезпечення громадського порядку, тощо. Результати роботи представлені цього тижня представникам медіа.

Готові до детективної історії?

Слідчі та експерти-криміналісти поліції Кіровоградської області наполегливо працювали цього тижня, адже вони відпрацьовували свої навички на практичному тренінгу Консультативної місії ЄС.  Для цього були відтворені «місця злочинів», розроблені різні сценарії та навіть  – залучені «актори».  Окрім цього, учасники тренінгу відпрацьовували різні методи збереження доказів на місці злочинів, аби запобігти їхній втраті. Також, поліцейські практикувались у проведенні допитів. Практичний курс КМЄС є частиною програми підтримки реформ у Кіровоградській області

Натисніть на фото нижче, щоб переглянути весь фоторепортаж 
Criminal Investigation Practical Course
Copyright © 2019 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu