www.euam-ukraine.eu
Серпень 2018
Харківській форум з питань громадської безпеки наближає правоохоронні органи до громадян
 
Читати статтю
 
КМЄС проводить тренінг зі стратегічних комунікацій для речників поліції з усіх регіонів України
 
КМЄС презентує інструмент для оцінки ефективності українського законодавства


Читати статтю
 
Поліцейські керівники з 5 регіонів України долучилися до тренінгу КМЄС із забезпечення громадського порядку
 

“Ми не можемо навіть думати, що ми – “вище” громади” – сказав Голова Нацполіції Князєв на тренінгу з комунікацій КМЄС


"Прес-офіцер – це обличчя підрозділу поліції. Саме діяльність прес-офіцерів робить різницю між діями та бездіяльністю ..."
На нещодавньому комунікаційному тренінгу, організованому Консультативною місією ЄС в Україні (КМЄС), Голова Національної поліції України (НПУ) Сергій Князєв наголосив на важливості комунікацій в ефективній роботі поліції. У цьому інтерв’ю, яке він дав після звернення до речників поліції на тренінгу, очільник НПУ пояснює своє бачення комунікацій поліції та наголошує на важливості завоювання довіри громади.  

Читати статтю

Патрульна Ілона Гавриш – історія партнера КМЄС

Для цього амбітного партнера Консультативної місії ЄС немає меж. Всього за два роки Ілона пройшла шлях від звичайної патрульної до старшого інспектора тактичного відділу. У свої 28 років вона здобуває вже третю вищу освіту. І це лише два факти про Ілону. Цікаво дізнатись більше – дивіться відео!
Допомагаючи Україні реформувати сектор цивільної безпеки, КМЄС працює з людьми, що самовдосконалюються і рухають країну вперед до позитивних змін завдяки своїй роботі. Тому ми вирішили розповісти вам їхні історії в нашій серії коротких відео з хештегом #ІсторіяПартнераКМЄС

Запобігання та протидія домашньому насильству в фокусі одеського тренінгу

6-10 серпня  в Одесі проходить  тренінг Консультативної місії ЄС щодо попередження та боротьби з домашнім насильством. Окрім поліцейських, міжнародні експерти залучили до заходу соціальних працівників та представників громадянського суспільства, аби всі вони краще координували свої зусилля щодо протидії домашньому насильству та знали, як ефективно користуватися новим законодавством. Так, новий закон про «Про запобігання та протидію домашньому насильству» посилює обмеження для кривдників та запроваджує кращий захист для жертв. Загалом, КМЄС проведе 10 тренінгів у різних регіонах України.
Copyright © 2018 EUAM Ukraine, All rights reserved.

Our mailing address is:
ppio@euam-ukraine.eu